Grote Modelspoorbeurs Emmen – zaterdag 5 november 2011

Grote modelspoorbeurs te Emmen

Op zaterdag 5 november 2011 wordt er in Emmen weer een grote modelspoorbeurs gehouden die wordt georganiseerd door de Modelspoorwegclub Emmen.

Dit evenement wil een breed publiek kennis laten maken met de vele variaties op het thema modeltrein. Diverse voor Emmen nieuwe modelspoorbanen. Prachtige modelbanen zijn er dan ook te bewonderen.

Een attractie voor de kinderen is een rangeer-modelbaan; ze kunnen zelf een rangeerdiploma gaan behalen. Er is ook LEGO, er worden films vertoond van Thomas de Tank en voor de hele kleintjes zijn er kleurplaten.

Zoals altijd is een heel belangrijk onderdeel weer een groots opgezette modelspoorbeurs met vele deelnemers uit heel Nederland. Het aanbod aan hobbymateriaal is weer gigantisch met naast enorme keuze modeltreinen, onderdelen, auto’s en gereedschappen ook een groot aanbod aan boeken en tijdschriften over treinen in groot en klein.

De bezoekers kunnen zich bij diverse stands laten informeren over de diverse mogelijkheden van de hobby. Ook op het gebied van digitale treinbesturing is het assortiment erg groot. Voor een ieder is van alles te beleven met daarbij ook een stuk gezelligheid op het centrale overdekte plein is een terras met een bruin café met vertoning van spoorwegfilms.

Natuurlijk is er ook informatie te verkrijgen over alle activiteiten en bezigheden van de organiserende Modelspoorwegclub Emmen.

Dit bijzondere evenement wordt gehouden op:

Zaterdag 5 november 2011 , van 10.00 – 15.00 uur.

Locate: verpleeghuis “De Bleerinck”, Spehornerbrink 1 te Emmen (Bargeres)

Entree: 2,50 euro en kinderen tot 12 jaar 1,- euro.

Ruime gratis parkeermogelijkheden.

Contact opnemen met de Beursorganisatie? Klik hier

Voor een uitgebreide routebeschrijving kunt U de onderstaande kaart gebruiken:

Grotere kaart weergeven