Download: Vroege Amerikaanse locomotieven, E-Book

Welkom in onze nieuwe download categorie.

In deze sectie bieden wij u, van tijd tot tijd, unieke trein gerelateerde downloads aan die u niet zo snel op het internet zal tegenkomen.

Onze eerste download is dan ook direct een schitterend E-Book.

Dit E-Book, in PDF formaat, bestaat uit maar liefst 155 pagina’s en bevat 147 zeer gedetailleerde gravures van voornamelijk Amerikaanse locomotieven uit de periode van 1804 t/m 1893.

Leuk om digitaal te bekijken en/of te lezen maar u kunt het E-Book natuurlijk ook uitprinten.
(Hou wel een pak papier bij de hand!)

Early American LocomotivesDownload categorie: E-Book

Titel: Early American Locomotives

Bestandsformaat: PDF

Bestandsgrootte: 25,5 MB

Taal: Engelstalig

Uitgave: 31 augustus 2000

Auteur: John H. White, Jr.

Aantal pagina’s: 155

Aantal gravures: 147

Schitterende, gedetailleerde en eigentijdse gravures door uitgebreide onderzochte bronnen. Voornamelijk Amerikaanse, binnenlandse locomotieven.

Vele types zoals; grasshoppers, camel-backs, Moguls, Forneys en een aantal zeer beroemde zoals; The General, Reuben Wells, Pennsylvania en meer.. In veel opzichten, vertellen deze gravures het verhaal van het ontstaan van de locomotief meer dramatisch dan ieder overvloedig geschreven geschiedenis verhaal.

Hoe te downloaden?

Om ruimte en drukte op onze eigen server te besparen plaatsen wij geen directe download-link op onze website of in dit artikel. Wij gebruiken daarentegen de supersnelle download service van Wetransfer zodat u het bestand binnen een knipoog kunt downloaden.

Het enige dat u hoeft te doen om dit bestand te kunnen downloaden is even een reactie onder dit bericht achter te laten. Gebruik wel een correct email-adres en dan sturen wij u zo snel mogelijk een unieke download-link via Wetransfer toe. U heeft dan 2 weken de tijd om het bestand te downloaden.

Om Spam te voorkomen worden alle reacties eerst bekeken door de webmaster alvorens ze op deze website verschijnen. Het kan dus even duren voordat u reactie zichtbaar wordt.

Veel download plezier!