Fotoalbum: Modelspoorbeurs, november 2011

Fotoalbum: Modelspoorbeurs, november 2011
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

De beurs is weer voorbij en om maar direct met de deur in huis te vallen; alweer een groot succes!
Opvallend waren een behoorlijk aantal Duitse bezoekers die voor het eerst op deze beurs waar te nemen waren. Blijkbaar hebben persberichten over de grens hun werk wel gedaan. Voor ons een teken dat aan die kant van de grens een groot potentieel aan (toekomstige) bezoekers te halen is.

Onze beurs blijkt telkens weer een ontmoetingsplaats voor hobbyisten uit de hele regio te zijn. Soms lijkt het wel een reünie van de oude garde: leuk en gezellig!

De beurs mag zo langzamerhand in het noorden toch wel de grootste en meest unieke genoemd worden door z’n entourage en zijn met ruim 100 meter standruimte, bruin café met overdekt terras, supermarkt, bloemenwinkel en het stiltecentrum (!) Dus ziet men net een koopje voor de neus wegglippen; een moment van bezinning daarop is dan ook op onze beurs mogelijk. Leerzaam waren ook weer de diverse demostands, leuk voor de kinderen de rangeerbaan en kleurtafel. Ook het fourageren van de standhouders is zeer verzorgd te noemen. Een bijzondere vermelding ook voor de mooie modelbanen die er zeer verzorgd bijstonden een veel publiek trokken. Een goede keus door organisator Herman.

Een heel positief verhaal zult u zeggen; dat is ook zo en dat mag ook wel maar dit succesverhaal is alleen mogelijk geweest door de hulp van velen. Alleen als een ieder zich optimaal wil (blijven) inzetten kunnen we nog lang deze beurs op deze bijzondere locatie houden.

Tot slot een dankjewel aan allen die dit succes mogelijk maakten. Toch, zonder een ander te kort te willen doen, mogen genoemd worden de dames bij de bar en zo, en Herman die alles weer feilloos heeft georganiseerd en regelde. Rond de klok van zes uur kon de dag worden afgesloten: mooie dag!

De volgende beurs is op zaterdag 3 maart 2012. Met nieuwe modelbanen en weer heel veel modelspoor plezier!
Klik hier voor meer informatie

Fotoalbum: Modelspoorbeurs, november 2011
De foto’s zijn gemaakt door: Wiebe Fotografie, Chris Timmer en Herman Scholten.

Hieronder vindt u een diashow met foto’s van de grote Modelspoorbeurs van november 2011.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image