Uitbreiding Clubbaan deel 2

DE GROTE HO CLUBBAAN

In de vorige aflevering hebt u o.a. 3D-tekeningen gezien van de onderbouw. Deze keer ziet een drietal impressies van de bovenbouw. De eerste tekening geeft u een globaal overzicht van het gedeelte dat aansluit op het al bestaande stuk. Links het wisselstroom traject met een station waar -nog niet zichtbaar- ook een stedelijk gebied moet komen.

Het sporenplan en het soort spoorbruggen is nu ook definitief vastgesteld. Over de hoge brug over het water ziet u het gelijkstroom traject. De tunnel is de ingang naar de opstelsporen. Geheel rechts is de loopruimte achter de coulissen.

Impressie van de bovenbouw
Geheel rechts een klein stationnetje met een railbus dat een pendeldienst gaat onderhouden.

De volgende tekening laat het geheel van de bovenkant zien: het kleine station met verlading.
Ook het sporenplan (gedeeltelijk) van het (wisselstroom) station is nu goed zichtbaar.

Klein station met verlading

Onderstaande plaat laat het BW gedeelte met het railplan zien. Op de achtergrond -nog niet ingetekend op de heuvel- is een vakwerkstad gedacht. U ziet dat de ondergrond nogal groen is ingekleurd. Zo wordt het natuurlijk niet, doch het komt doordat het computerprogramma dat groen als standaard onderkleur heeft.

Op beide 3D-tekeningen lijkt het nogal erg kaal, echter ook dat wordt via het computerprogramma nog ingevuld met scenery.

BW gedeelte met railplan

…wordt vervolgd.