Fotoalbum: Bouw Frame van de Clubbaan

Fotoalbum: Bouw onderstel van de modelspoorbaan
(het inladen van deze pagina kan even duren)

Lees meer over de bouw van het onderstel in dit artikel: KLIK HIER

Hieronder vindt u een diashow met foto’s van de bouw van het onderstel voor de uitbreiding van de modelspoorbaan.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image