Uitbreiding Clubbaan deel 3

De afgelopen maanden is er weer flink doorgebouwd aan de grote modelbaan.

Clubbaan deel 3

 

Deze foto laat de keerlus van het wisselstroom traject zien waar nu de ondergrond zichtbaar is waar de rails op komen te liggen. Dit traject wordt nu met spoed verder klaargemaakt zodat binnen afzienbare tijd de eerste treinen daar kunnen rijden. Op de voorgrond komt een wissel naar een spoor om treinen vanaf een trainsafe module op de baan te kunnen zetten (of: af te voeren)
Clubbaan deel 3

 

 

 

Op deze foto kunt u zien dat er ook veel aandacht en bouwtijd wordt besteed aan het smalspoortraject. De spoorspiraal is onlangs geplaats en er wordt gewerkt aan de opstelsporen die een plaatsje krijgen in het binnenste van de heuvelrug. Al met al zit er nu schot in de bouw en begint er een groot en erg fraai smalspoortraject te ontstaan.
Clubbaan deel 3

 

 

Achter de schermen gebeurt er ook van alles; zo komt er binnen afzienbare tijd een internetaansluiting, het magazijn is opnieuw ingedeeld en opgeruimd en zal er weer warm en koud water uit de kraan gaan stromen.De zomer zit er weer aan te komen maar dat wil nog niet zeggen dat er stilstand in clubgebeuren plaatsvindt. Ook de komende maanden bent u iedere maandagavond weer welkom om te bouwen aan de grote modelbaan of om gezellig te kletsen in de gezellige zithoek.

 

In de zomer gaat het allemaal wat minder snel, maar na de vakanties kunt u weer een nieuw verslag verwachten.