Nieuwjaarsreceptie januari 2013

Nieuwjaarsreceptie zondag 20 januari 2013

Zondag 20 januari was er weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor leden en partners.
Iedereen werd in onze clubruimte ontvangen met koffie (thee) en cake.

nieuwjaarsreceptienieuwjaarsreceptie

Daarop volgde namens de voorzitter het “Nieuwjaarspraatje”, waarin verteld werd wat er het vorige jaar zoal gebeurd en bereikt is:

nieuwjaarsreceptieHet jaar 2012 begon met een succesvolle, maar wat we toen nog niet wisten, laatste beurs in de Bleerinck.
Vanwege het succes en de daarbij behorende drukte, moesten we op zoek naar een nieuwe locatie. Na een tussenstop in de Dillehof (Klazienaveen) hebben we een nieuwe en grotere locatie gevonden in het Hampshire Hotel (voorheen De Giraf, Zuid-Oosthal). Klik hier.
Deze locatie biedt de komende jaren potentie voor bezoekersgroei en staat een eventuele groei van de beurs zelf ook toe.

Onze website wordt ook steeds fraaier en informatiever. Dit met dank aan Jeroen en Herman. Jeroen heeft ook een nieuw club logo ontworpen wat de meesten van jullie intussen al onder ogen is gekomen.
Ook de hieruit afgeleide raambiljetten en beursflyers zien er veel fraaier uit. Dank daarvoor.

De Uitbouw van onze clubbaan vordert gestaag en in hoog tempo. Dit jaar kunnen we met zekerheid over de gehele Märklin baan rijden en ook het tweeraildeel zal dan ruim operationeel zijn. Fraai gaat ook het H0e smalspoordeel worden op de oude baan. Hier is inmiddels ook gestart met het aanleggen van een H0m stuk, naar de “nieuwe” baan toe.
Verder zal er na de zomervakantie ook worden gestart met de basis voor een nieuwe spoor N demonstratiebaan van hoog niveau. De plannen hiervoor zijn inmiddels ver gevorderd.

Verder is er veel gebeurd, we hebben weer een buitenlamp, warm water en zelfs internet/Wi-Fi.

Na het praatje kwamen de salades die, net zoals vorig jaar, weer op prima wijze werden verzorgd door Maarten.

nieuwjaarsreceptienieuwjaarsreceptie
nieuwjaarsreceptie

Onder het genot van een hapje en een drankje werd er gezellig door iedereen bijgekletst en ook de vorderingen van onze clubbaan werden uitgebreid bekeken.

nieuwjaarsreceptienieuwjaarsreceptie

Kortom, het was een gezellige middag.