Verslag: Modelspoorbeurs 2 maart 2013

Beurs in Hampshire Hotel groot succes!

Onze beurs van 2 maart 2013 is weer voorbij, en hoe, een zeer gedenkwaardige beurs vanwege het boven verwachting grote aantal bezoekers.

Een royaal aantal bezoekers wisten het Hampshire Hotel te vinden.

De reden voor dit grote aantal bezoekers ligt waarschijnlijk aan de schitterende locatie en ten tweede de grote publiciteit die we aan deze beurs gegeven hebben.
De organisatie en de PR hebben er erg veel tijd in gestoken en dat heeft gelukkig tot een zeer positief resultaat geleid.

Op vrijdagavond is met vereende krachten de beursruimte ingericht, het was veel en zwaar sjouwen en de MSC-Emmen bedankt dus ook iedereen die daar aan meegewerkt heeft.

Zaterdagmorgen om 7 uur stonden de eerste deelnemers al voor de deur en werden er ook diverse modelbanen opgebouwd.
Er waren een aantal bijzonder mooie modelbanen waaronder “Station Gasselte” van de modelspoorgroep ‘t Noorderspoor, een lange modelbaan van “De Dwarsliggers” die met 24 meter de volle lengte van de foyer vulde, verder een mooie kleine veldbaan, een Amerikaanse smalspoorbaan en natuurlijk onze eigen 0n30 baan.

Bij de presentatie van onze club was o.a. te zien hoe digitale besturing werkt, hetgeen met demo’s op de computer werd duidelijk gemaakt. Verder werd daar ook informatie gegeven over wat onze club te bieden heeft.

Beurs maart 2013

Toen om 10 uur de deuren open gingen stond er al een rij voor de kassa, en de bemanning daarvan heeft het eigenlijk de hele dag door erg druk gehad, er vormden zich regelmatig files en binnen een uur waren er al 200 bezoekers binnen.

Ook in het sfeervolle restaurant was het regelmatig druk, dus van die kant kan men ook tevreden zijn.

Om 4 uur was de beurs afgelopen en kon er met veel inspanning weer gesjouwd en gesleept worden om de boel weer aan kant te krijgen.
Rond zes uur was alles achter de rug, het einde van een hectische maar mooie dag!

Conclusie van deze dag: zeer geslaagd! Iedereen tevreden, zowel de club, de bezoekers als ook de deelnemers. Ook het zeer vriendelijke en behulpzame personeel van het Hampshire Hotel bedanken wij.

Op naar de volgende beurs wat weer een nieuwe uitdaging gaat worden en we hopen uiteraard dat deze beurs geëvenaard wordt of nog beter is!

Geachte lezer. Indien dit de eerste keer is dat u kennis gemaakt heeft met onze club kijkt u eens op de pagina waar u kunt vinden wat wij u als club te bieden hebben. Die pagina vindt u hier.

Een fotoverslag van deze beurs kunt u bekijken door hier te klikken.