Verslag en Fotoalbum: LGB in Limburg

Fotoalbum: LGB in een tuin in Limburg
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

De penningmeester van onze club heeft een oudere broer die bij vele clubleden wel bekend is. Hij heet John en woont in Limburg.

Zo’n 2 keer per jaar logeert hij rond onze beurzen in Emmen bij zijn broer en helpt enthousiast mee op de beurzen, met de opbouw, op de dag zelf en ook weer met het opruimen.

Vele clubleden kennen hem, maar weten misschien niet dat hij de aanstichter is van de treinenhobby van uw penningmeester die als klein jochie met zijn grote broer o.a. mee naar Duitsland ging om Modeltreinen te kopen, ze woonden toen allebei nog in Amsterdam.

LGB

John had en heeft een Märklin baan, en terwijl uw penningmeester al ruim 40 jaar in Emmen woont, woont John al 40 jaar in Limburg (ze zijn in hetzelfde jaar allebei uit Amsterdam vertrokken).

Aangezien de band erg sterk is zien ze elkaar regelmatig en bellen vaak met elkaar.

Nu, deze grote broer heeft nog steeds een Märklin baan, maar waar dit artikel over gaat is de grote LGB baan die hij samen met zijn zoon Gerard in zijn tuin aan het opbouwen is.

LGBHet begon een paar jaar geleden klein, maar inmiddels is er nog maar een heel klein hoekje van de tuin waar je kunt zitten, de rest is treinbaan.

Bijna alles heeft daar voor moeten wijken en over de vijver hebben ze 2 enorme stalen bruggen gebouwd.

De fotoserie die hieronder staat behelst de hele periode, van het eerst ovaaltje tot wat het op dit moment is, ook staan er een paar foto’s van de bouw van de 2 bruggen die door zoonlief in een bevriende lasserij werd gebouwd.
 
 

Hieronder ziet u een fotoverslag van deze tuinbaan.

 
 
– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image