Fotoalbum: Le Petit Train Artouste

Fotoalbum: Le Petit Train Artouste
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

Le Petit Train Artouste

Hier is deel 4 van de serie over Franse toeristische treinbanen, Le Petit Train Artouste, er zal in de komende tijd nog 1 deel volgen.

Als u de links volgt die in de foto staat komt u niet altijd terecht waar u verwacht, een aantal van deze treinbaantjes heeft inmiddels een andere naam of is opgegaan in een andere spoorbaan.

Lac ArtousteLac Artouste

Hieronder vindt u de diashow met foto’s.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Foto’s: Kurt Wolfert.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image