Verslag en Fotoalbum: Modelspoorbeurs 7 maart 2015

Fotoalbum: Verslag en foto’s Modelspoorbeurs van 7 maart 2015
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

De afgelopen beurs van 7 maart was ondanks de griep epidemie en het mooie weer toch een succes.

beurs maart 2015

Dabble Creek


 
Er waren weer een aantal mooie modulebanen te zien en een hele grote LEGO baan.

Ook deze beurs werd weer gehouden in het Hampshire Hotel.

Hieronder ziet u een foto impressie van deze beurs.
Foto’s: Wiebe Fotografie.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image