Verslag en Fotoalbum: Modelspoorbeurs 31 oktober 2015

Fotoalbum: Verslag en foto’s Modelspoorbeurs van 31 oktober 2015
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

De afgelopen beurs van 31 oktober was voor de verandering in een andere en grotere zaal.

beurs november 2015
Er waren weer een aantal zeer mooie en grote modulebanen te zien en een grote LEGO baan.

Ook deze beurs werd weer gehouden in het Hampshire Hotel.

Hieronder ziet u een foto impressie van deze beurs.
Foto’s: Wiebe Fotografie.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image