Verslag en Fotoalbum: Modelspoorbeurs 15 oktober 2016

Fotoalbum: Foto’s Modelspoorbeurs van 15 oktober 2016
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

De afgelopen beurs van 15 oktober was een gezellige en mooie beurs.

Sandra's salontafel

Sandra's salontafel

Er waren een flink aantal zeer mooie en grote modulebanen te zien, maar ook een grote LEGO baan.

Ook deze beurs werd weer gehouden in het Hampshire Hotel.

Hieronder ziet u een foto impressie van deze beurs.

Foto’s: Wiebe Fotografie.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image