Verslag en Fotoalbum: Modelspoorbeurs 3 maart 2018

Fotoalbum: Foto’s Modelspoorbeurs van 3 maart 2018
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

Onze beurs van 3 maart jl. was weer een succesvolle en gezellige beurs.

Beurs 3 maart 2018

Er waren een flink aantal zeer mooie en grote modulebanen te zien, ook waren er radiografisch bestuurde vrachtwagens, en ook een grote LEGO baan.

Ook deze beurs werd weer gehouden in het Hampshire Hotel.

Hieronder ziet u een foto impressie van deze beurs.

Foto’s: Wiebe Fotografie.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image