Verslag en fotoalbum beurs 20 oktober 2018

Fotoalbum: Foto’s Modelspoorbeurs van 20 oktober 2018
(onderaan dit bericht vindt u de foto’s, het inladen van deze pagina kan even duren)

Onze beurs van oktober jl. was weer een gezellige beurs.

Beurs 3 maart 2018

Er waren een flink aantal zeer mooie en grote modulebanen te zien, en ook een grote LEGO baan.

Ook deze beurs werd weer gehouden in het Fletcher Hotel (voorheen Hampshire).

Hieronder ziet u een foto impressie van deze beurs.

Foto’s: Wiebe Fotografie.

– Beweeg uw muis over de diashow om te pauzeren en eventueel handmatig verder te bladeren.
– Onder de diashow staan alle losse foto’s die u kunt vergroten door er op te klikken.

Veel foto plezier!

nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image nivo slider image