Lid worden

 
Als u besluit lid te worden van de Modelspoorwegclub Emmen kunt u het onderstaande formulier downloaden en opslaan. U kunt het daarna invullen.

U kunt dan kiezen of u het wilt uitprinten en inleveren op een clubavond bij een van onze bestuursleden of u stuurt het per e-mail naar het adres op het formulier.

Het lidmaatschap bedraagt € 180 per jaar. U kunt het lidmaatschap contant betalen of overmaken op ons Bankrekening nummer IBAN: NL75ABNA 0504 116843, ook is het mogelijk om het in termijnen te betalen.

U kunt ook donateur worden, u bent dan maximaal 4 x per jaar welkom in onze de clubruimte en heeft u gratis toegang op onze beurzen. De hoogte van de donatie is vrij, maar minimaal € 50.
 
 

Formulier opgave nieuw lid

 

Participatieregeling gemeente Emmen.

De website van de gemeente Emmen voor participerende uitkeringsgerechtigden.

Indien u door omstandigheden het lidmaatschap niet kunt opbrengen dan is er een mogelijkheid om onder bepaalde voorwaarden gebruik te maken van de Participatieregeling van de gemeente.

Iedere inwoner van Emmen die een uitkering heeft of een inkomen dat lager ligt dan 110 % van het bijstandsniveau heeft per persoon recht op een bijdrage van maximaal € 125 per jaar.

Heeft u recht op de participatieregeling? Log dan in met de gegevens die u van de gemeente heeft ontvangen en meld u via deze pagina aan.

Via de volgende link kunt u zich aanmelden en indien u in aanmerking komt betaald de gemeente Emmen uw lidmaatschap.